Trainingen


Ramón geeft verschillende vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen, workshops, seminars en lezingen op het gebied van financiële planning, consultancy en bedrijfs- en verdienmodellen. Dit doet hij hoofdzakelijk rechtstreeks voor banken, verzekeraars. Daarnaast wordt Ramón regelmatig ingehuurd door opleidingsinstituten voor het verzorgen van diverse trainingen en als spreker op congressen en is hij een graag geziene gast bij assurantieclubs. Last but not least is hij bedenker en initiatiefnemer van het seminar ‘Master’ Financial Planner (MFP) in 1 dag®’

Master Financial Planner (MFP) in 1 dag®


In 1 dag alle ins-and-outs van financiële planning

De Masteropleiding Financieel Planner vraagt een investering van minimaal een jaar studietijd en al snel 12.500 euro – en dat is niet voor iedereen een optie. Daarom is er nu een uitstekend alternatief: ‘Master Financieel Planner in 1 dag®’. In één dag behandelt financieel expert Ramón Wernsen samen met enkele topadviseurs uit de praktijk de belangrijkste vakgebieden en inzichten van financiële planning. Tijdens de dag komen alle praktische zaken aan bod waarmee u écht iets kunt in uw adviespraktijk. Met uw opgedane kennis, kunt u dan ook direct de volgende dag al aan de slag. Meer weten of direct inschrijven?

Gaat het u niet om de titel, maar wel om de praktische kennis van financial (life) planning? En wilt u die kennis direct in de praktijk kunnen toepassen? Dan mag u dit unieke seminar niet missen!

Na deelname kunt u onder andere:

    • uw klanten een integraal financieel advies geven (en hiervoor doorlopend betaald krijgen)
    • uw klanten helpen hun financiële zaken af te stemmen op hun wensen, doelen en dromen
    • integraal financieel advies verkopen, opstellen, presenteren, uitvoeren en actueel houden
    • dé adviseur zijn voor uw klanten op het gebied van inkomensplanning, vermogensplanning, nalatenschapplanning plus alle andere voor uw klanten relevante financiële zaken

Lezingen


Ramón houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Praktijkvoorbeelden zijn daarbij een belangrijk wapen, evenals een gezonde dosis humor.

Hij was onder andere spreker op onder andere het Jaarcongres Accountants, Register belastingadviseurs, Kring Utrecht, Alfa Accountants Wageningen.

Wat zijn de kosten?


Werkzaamheden Prijs
Presentaties (45-90 minuten)
(inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg)
vanaf € 995,-

*alle prijzen zijn exclusief btw. Klik hier en bekijk de leverings- en algemene voorwaarden.

Workshops & trainingen


Ramón ontwikkelt en geeft diverse workshops en trainingen op het gebied van financiële planning. Een daarvan is de workshop ‘Trusted Advisor ‘en de workshop ‘Hoe schrijf en presenteer ik een financieel plan’. Ook heeft hij een e-learning ‘Introductie financiële planning’ ontwikkeld voor de pe-academy van e-wise.

Wat zijn de kosten?


Werkzaamheden Prijs
Ontwikkelen workshops en trainingen vanaf € 995,-
Workshop / trainingen van 1 dagdeel (180 minuten)
(inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg)
vanaf € 995,-
Workshop / trainingen van 2 dagdelen (360 minuten)
(inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en telefonisch vooroverleg)
vanaf € 1.500,-

*alle prijzen zijn exclusief btw. Klik hier en bekijk de leverings- en algemene voorwaarden.

Ramon Wernsen foto
Wilt u Ramón inhuren als spreker, neem dan contact op:

Kennemerstraatweg 122
1815 LD ALKMAAR
Mobiel. 06 – 427 32 352
ramonwernsen@gmail.com