fp_frontpage_header_016-1.jpg

Over Ramón Wernsen

Ramón Wernsen – FFP, MFP, CFP® (1969) is eigenaar van Financial Planning 4 All en financieel planner van het eerste uur. Na zijn studie communicatie in Groningen heeft hij de postdoctorale opleiding Master in Financial Planning (MFP) aan de Erasmus Universiteit afgerond. Sinds 1996 schept Ramón op een goede manier orde in de chaos van pensioenregelingen, aftrekposten, beleggingen en huishoudboekjes. Goed betekent hier niet alleen vakinhoudelijke kennis en ervaring. Omdat Ramón als financieel planner invloed heeft op de financiën van zijn klanten, is het van groot belang dat hij goed aanvoelt wat zijn klanten met hun geld willen doen. Zijn adviezen kenmerken zich dan ook door een goede mix van IQ (inhoud) en EQ (gevoel).

Naast zijn eigen klanten helpt Ramón ook banken, vermogensbeheerders en accountants om financiële planning in hun bedrijfsmodel te integreren. Daarnaast richt hij zich op het schrijven van boeken, artikelen en het geven van presentaties, workshops en seminars. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft.

Zijn laatste twee boeken zijn ‘Je financiën goed geregeld voor Dummies’ en ‘Het financieel plan: tips voor het schrijven, presenteren, onderhouden en verkopen van een financieel plan’.

Ramon Wernsen foto

Zoekt u een financieel planner, consultant op het gebied van financiële planning of wilt u Ramón inhuren als trainer of spreker, neem dan contact op.


Kennemerstraatweg 122
1815 LD ALKMAAR
Mobiel. 06 - 427 32 352
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.