fp_frontpage_header_016-1.jpg

Financiële planning en advies

Waarom financiële planning?

Weinig mensen hebben de beschikking over een eigen persoonlijk financieel planner. Dit is jammer, want eigenlijk heeft iedereen – rijk, arm, oud en jong – recht op een deskundig en objectief advies dat uitmondt in een geïntegreerd financieel plan. Het ontbreken van deze geïntegreerde financiële dienstverlening is namelijk de reden waarom veel mensen financiële producten kopen die zij eigenlijk niet nodig hebben. Of financiële risico’s nemen die niet bij hen passen. Het afstemmen van producten op de daadwerkelijke wensen en doelen van een klant zorgt voor een overzichtelijke en gezonde financiële huishouding. Herkent u zich in bovenstaande, dan is financiële planning iets voor u! 

Wie is Financial Planning 4 All?

Ramón Wernsen is sinds 2010 eigenaar van Financial Planning 4 All en is niet gelieerd aan een financiële instelling. U hebt als klant hiermee de garantie dat u altijd een onafhankelijk advies ontvangt.

Is Financial Planning 4 All geregistreerd?

Wij hebben een vergunning voor het adviseren over financiële producten en het bemiddelen in financiële producten. De keuze hiervoor is weloverwogen, aangezien wij alleen aan de  kant van onze klanten willen staan, maar ook onze klanten waar nodig van dienst willen zijn bij het afsluiten van financiële producten om het financieel plan ook daadwerkelijk uit te voeren. In het register van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 30282975.

De kwaliteit en deskundigheid van Financial Planning 4 All?

  • Wij hebben alle diploma’s (MFP,FFP,CFP®) op het gebied van financiële planning. Hiermee bent u verzekerd van het hoogste kennisniveau op het gebied van financiële planning in Nederland.
  • Wij hebben veel ervaring in de financiële begeleiding van zowel particulieren als ondernemers.
  • Al onze klanten ontvangen een persoonlijk financieel advies / financieel plan.
  • Al onze klanten ontvangen – indien gewenst – doorlopend onderhoud van hun financieel plan / advies. Dit net zolang totdat zij hun financiële doelstellingen hebben gerealiseerd.

Dienstverlening van Financial Planning 4 All?


Financial Planning 4 All biedt u diensten aan op het gebied van:
1. Financiële planning 
a. inkomensplanning (te denken valt aan het overhevelen van inkomen naar de toekomst, het voorzien in de oudedag of zorg van nabestaanden);
b. vermogensplanning (de nadruk ligt op de structurering van het vermogen. Afhankelijk van de persoonlijke eisen en wensen wordt het vermogen belegd). 
c. nalatenschapplanning (het regelen van de vermogensoverdracht naar de volgende generatie op fiscaal gunstige en ethisch verantwoorde wijze. Dit kan via het huwelijksvermogensregime, via schenkingen of via testamentvoorzieningen) 
d. integrale financiële planning (bestaat uit inkomens-, vermogens-, en nalatenschapplanning is een continu proces dat financiële producten en diensten afstemt op uw belangrijkste wensen en doelstellingen op de korte en (middel)lange termijn.


Naast financiële planning, kunt u bij ons terecht voor deeladvies op het gebied van:
2. Advies op gebied van huwelijksvermogensrecht en erfrecht (onder andere passende inrichting huwelijkse voorwaarden en testamenten)

3. Advies op het gebied van beleggen
(onder andere advies asset allocatie en inrichting beleggingsportefeuille).

4. Advies op het gebied van oudedagsvoorzieningen (hoe het beste een oudedagsvoorziening op te bouwen, hebt u geld genoeg om oud te worden?)

5. Financieren / hypotheken (onder andere hypotheekconstructie, analyse en advies).

6. Verzekeringen (wat te doen met al uw kapitaalverzekeringen en lijfrentes?).

7. Fiscale oplossingen (fiscale constructies ter besparing van belastingen).

Ramon Wernsen foto

Zoekt u een financieel planner of iemand die u kan voorzien van onafhankelijk financieel advies? Neem dan contact op:


Kennemerstraatweg 122
1815 LD ALKMAAR
Mobiel. 06 - 427 32 352
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat zijn de kosten?

Werkzaamheden

Prijs

Financieel plan particulieren vanaf € 995,-
Financieel plan ondernemers vanaf € 1.475
Onderhoud particulieren vanaf € 350 p.j.
Onderhoud ondernemers vanaf € 665 p.j.
Deeladviezen particulieren vanaf € 495
Deeladviezen ondernemers vanaf € 695
Uurtarief particulieren vanaf € 95
Uurtarief ondernemers vanaf € 125

*alle prijzen zijn exclusief btw. Klik hier en bekijk de leverings- en algemene voorwaarden.